Voor elk project de geschikte oplossing

De voordeligste oplossingen in houtwolcement

Sterlit houtwolcement wordt al tientallen jaren op veel verschillende manieren toegepast in de bouw- en renovatiesector. Of u nu kiest voor onze akoestische panelen, of voor één van onze combipanelen; bij Sterlit vindt u de voordeligste oplossingen in houtwolcement. 

Onze houtwolcementpanelen bestaan voor 100% uit de natuurlijke materialen hout en cement. Toch veranderen we regelmatig iets aan ons beproefde recept. Door te innoveren maken we Sterlit houtwolcementpanelen nóg milieuvriendelijker, nóg brandveiliger en nóg makkelijker en sneller te monteren. En de prijs blijft altijd scherp. 

Milieu & gezondheid

Sterlit houtwolcement wordt standaard gemaakt van FSC®(C092624) gecertificeerd hout.
Onze houtwolcementpanelen zijn op aanvraag ook verkrijgbaar in PEFC-gecertificeerd hout (PEFC/30-31-211). Sterlit producten kunnen niet rotten of schimmelen en zijn daarom zeer geschikt als bouwmateriaal voor alle soorten gebouwen. 

De beste & de snelste

Sterlit houtwolcementplaten zijn standaard voorzien van een wisselsponning voor het voorkomen van extra bevestigers en koudebruggen, ze bevorderen bovenal een eenvoudige montage. Door het geringe aantal bevestigers hebben Sterlit platen de beste RC waarde en snelste verwerkingstijd.

Onze productspecialisten ondersteunen u graag met advies over duurzaamheid, brandveiligheid en montagemethodes

Vochtbestendig & ademend

Sterlit houtwolcement kan vocht absorberen en vrijgeven zonder te beschadigen en zonder dat de functionaliteit minder wordt. De cementgebonden houtwol is alkalisch wat schimmel en rot voorkomt. Hierdoor zijn Sterlit houtwolcementplaten zeer geschikt als bouwmateriaal voor allerlei gebouwen.

Service & expertise

Sterlit is één van de merken van Isolco B.V. Onze medewerkers kiezen graag samen met u de beste houtwolcement oplossing, passend bij de projectvereisten. Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot het maken van akoestische berekeningen en geven we advies op maat op het gebied van duurzaamheid, brandveiligheid en montagemethodes.

Wist u dat wij u helpen de beste oplossing voor uw project te vinden door het maken van Rc-berekeningen?

Kleuren en structuren

Natuurlijk vraagt uw project niet alleen om materialen met prima prestaties op het gebied van brandveiligheid, akoestiek, milieuvriendelijkheid en thermische isolatie. Het oog wil ook wat. Door de uiteenlopende mogelijkheden in structuur en kleur van Sterlit houtwolcementpanelen creëert u de gewenste uitstraling in uw bedrijfsruimte, onderwijsinstelling, sportaccommodatie of woningbouwproject

Meer informatie

Meer weten?

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze Sterlit houtwolcementplaat of combipaneel voor uw project? Of heeft u vragen over de juiste verwerking of montage van Sterlit houtwolcementplaten? Onze productspecialisten helpen u graag verder.